 Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 U ponedjeljak, 18. ožujka KŠC „Sv. Josip“ proslavlja dan Centra. Sv. misa će biti u crkvi Kraljice svete krunice u 16:30, a program u 18:00. Više informacija imate na oglasnoj ploči!
 U utorak, 19. ožujka je blagdan Sv. Josipa. Toga dana župa na Marijin Dvoru proslavlja svog nebeskog zaštitnika sv. misama u 11:00 i 18:00.
 NCM „Ivan Pavao II.“ i UKS „Emaus“ u četvrtak, 21. ožujka s početkom u 18:00 organiziraju korizmenu duhovnu obnovu za mlade i studente. Više informacija imate na oglasnoj ploči.
 U petak, 22. ožujka je šesti korizmeni petak. Meditacije za pobožnost Puta križa koji je u 17:30 napisala su djeca iz naše župe te će ih ona i čitati. Poslije mise će biti „Korizmena tribina“. Prigodno predavanje imat će preč. Darko Tomašević, profesor na KBF-u. Dobro došli!
 U sljedeću subotu, 23. ožujka umjesto vjeronauka, djeca, njihovi roditelji i svi zainteresirani pozvani su na Uskrsnu radionicu s početkom u 10:00. Istoga dana na groblju Betanija će biti sv. misa s početkom u 15:00 sati.
 U sljedeću nedjelju je Cvjetnica: Nedjelja muke Gospodnje s kojom započinje Veliki tjedan kada proslavljamo najveća otajstva naše vjere. Mise u župnoj crkvi su u: 9:00 i 11:00. Pod pučkom sv. misom bit će pjevana muka. Ukoliko vremenske prilike dozvole blagoslov grančica imat ćemo kod ljetnikovca, u župnom dvorištu, a nakon toga ćemo u procesiji ući u crkvu. I ove godine maslinove grančice moći ćete uzeti na ulazu u crkvu, a prilog ide za misije. Istoga dana u župi Uznesenja BDM-a na Stupu bit će organiziran Dekanatski križni put mladih s početkom u 13:00. I mi kao župa ćemo se priključiti ovoj pobožnosti te iz toga razloga neće biti večernje sv. mise u župnoj crkvi. Bilo bi lijepo kada bi djeca starijih razreda osnovne škole, posebno krizmanici te srednjoškolci i studenti toga dana sudjelovali u ovoj pobožnosti!

Pratite nas: