 S Nedjeljom muke Gospodnje započeli smo najsvetiji dio u liturgijskoj godini u kojemu proslavljamo otajstva našega otkupljenja.
 U ponedjeljak, 25. ožujka u 19:30 je susret s članovima ŽPV-a i ŽEV-a.
 Velika uskrsna ispovijed u našoj župi bit će u utorak, 26. ožujka s početkom u 17:30. Nakon toga slijedi večernja sv. misa.
 Na Veliku srijedu, nakon večernje sv. mise, u župnom pastoralnom centru bit će radionica na kojoj će se ukrašavati uskrsna jaja. Svi ste dobrodošli.
 Vjeronauka i probe neće biti idući tjedan.
 Na Veliki četvrtak u 18:00 je Misa večere Gospodnje. Spominjemo se ustanovljenja euharistije i svetoga reda. To je jedan od najvažnijih dana u liturgijskoj godini stoga vas potičem na dolazak.
 Obredi na Veliki petak su također u 18:00. Toga dana prisjećamo se Isusove muke i smrti na križu. Obvezatan je post i nemrs. Uz obred otkrivanja križa, službu čitanja bit će i ljubljenje križa.
 Na Veliku subotu je dan molitve na Kristovu grobu. Toga dana će crkva biti otvorena od 10 do 14 sati pa svi koji žele mogu doći i vrijeme provesti u razmatranju i molitvi.
 Misa vazmenog bdijenja, s kojom započinje proslava Uskrsa, je u subotu u 20:00. Bdijenje započinje blagoslovom ognja i službom svjetla. Stoga vas molim da sa sobom ponesete svijeće. Isto tako nakon mise vazmenog bdijenja, dakle u subotu navečer, bit će blagoslov jela. Nakon sv. mise u župnom pastoralnom centru imat ćemo prigodu jedni drugima čestitati Uskrs. Uz to ćemo organizirati natjecanje za izbor najljepše i najtvrđe pisanice. Molim vas da ove svete dane proslavimo dostojanstveno.
 U nedjelju je svetkovina uskrsnuća Gospodnjega – Uskrs. Toga dana sv. mise su u 9:00 i 11:00. Neće biti večernje sv. mise.

Pratite nas: