 U tjednu koji je pred nama slavimo:
Čet.: Uzašašće Gospodinovo: Spasovo, svetkovina
Pet.: Bl. Ivan Merz, priznavalac

Nedjelja 9:00 + Stjepanka, Mladen Grubišić
18:00 + Olga Vrlec
Ponedjeljak Na nakanu
Utorak + Jela Waldemar Olszewsky
Srijeda + Franjo, Stana, Mladen, Slađana Vrček
Četvrtak + Nevenka, Zvonko Azinović
Petak Na nakanu
Subota Na nakanu

 Stigao je novi broj „Katoličkog tjednika“. Potičem vas da uzmete, čitate i širite glas u službi nove evangelizacije…
 Prijave za sudjelovanje na „Obiteljskom danu i izletu na Palama“ moguće je napraviti do utorka, 7. svibnja, a susret će biti u subotu, 11. svibnja s početkom u 10:00 kada će biti sv. misa u crkvi Sv. Josipa Radnika.
 U srijedu je osmi u mjesecu kada na poseban način častimo Gospu od brze pomoći. Sv. misa je u 18:00, a nakon nje i prigodna pobožnost.
 Zbog dotrajalosti krovne konstrukcije i crijepa na crkvi i sa željom da se spriječi njezino daljnje propadanje započinjemo veliki projekt „Obnove i zamjene krova na crkvi“. Prema predračunu ukupna vrijednost radova iznosi cc. 240.000,00 KM. Iako se radio o izrazito velikom iznosu vjerujemo da ćemo u Božju pomoć te pomoć donatora, dobrih ljudi i dobročinitelja uspjeti prikupiti novac i krenuti u realizaciju projekta. Unaprijed hvala na vašim prilozima, a na poseban način na molitvama za naše dobročinitelje.
 Sljedeća nedjelja je Sedma uskrsna. Istoga dana susjedna župa u Briješću proslava svog nebeskog zaštitnika Sv. Leopolda sv. misom u 11:00. Stoga u našoj župi neće biti pučke sv. mise, nego samo mise u: 9:00 i 18:00, a svi koji mogu pozvani su poći u Briješće na patron. Istoga dana u 19:00 održat će se osmi po redu koncert iz ciklusa „KoncertiDA“ na kojemu će nastupiti Komorni mješoviti zbor „Lola“ iz Sarajeva.

Pratite nas: